L'Assemblea d'estudiants de la UdG fa públiques les seves reivindicacions

4 de desembre del 2008 |

L'Assemblea d'estudiants de la UdG, reunida el 04/12/08, a les 20:00h, a la Facultat d'Educació i Psicologia, ha decidit fer públiques les següents reivindicacions:

  1. Inici del diàleg entre els representants de les assemblees, el Consell d’Estudiants i el Rectorat, sobre l’aplicació de l’EEES i la millora de la Universitat.

  2. Publicació del dèficit pressupostari de la UdG de cara a l’aplicació de l’EEES.

  3. Referèndum vinculant entre tota la comunitat universitària sobre la implantació de l’EEES a la UdG.

  4. Mentre no hi hagi una decisió consensuada entre els agents de la comunitat educativa, congelació de l’aplicació de l’EEES.

  5. Suport incondicional del rectorat de la UdG a tots els estudiants expedientats per motius polítics, exigint la retirada dels expedients.

  6. Garantir d’ara en endavant la participació (amb veu i vot) dels estudiants en tots els òrgans de la UdG, així com permetre al Consell d’Estudiants l’enviament de correus a tots els alumnes.
Tanmateix, com que s'ha demostrat que el cas que fan els Rectorats a les reivindicacions estudiantils és nul, els estudiants hem decidit en assemblea quedar-nos a viure a la Facultat d'Educació i Psicologia, sense alterar-ne el seu funcionament habitual, a partir del dimarts 9 de desembre i fins que es resolguin aquests sis punts.

Girona, 4 de desembre de 2008