Concentració i manifestació a Girona contra la brutalitat policial

27 de març del 2009 |


Unes 200 persones van tallar ahir la carretera de Barcelona en solidaritat amb els estudiants apallissats la setmana anterior pels Mossos d'Esquadra en el desallotjament de la UB.

Durant la concentració es va realitzar un mural humà, en el qual una quinzena d'estudiants van representar al terra la paraula "Prou", referint-se a les càrregues indiscriminades de la policia a Barcelona.

Al cap d'uns vint minuts d'haver tallat la carretera i després de llegir el manifest, es va iniciar una manifestació espontània fins l'Ajuntament, on es va llegir novament el manifest, al mateix temps que s'afegien a la protesta diverses persones que transitaven pel casc antic en aquell moment.

L'acte va finalitzar sense haver de lamentar cap incident i sense que que els Mossos d'Esquadra fessin acte de presència, tot i que n'hi havia una quinzena a dins de la seu d'IC-V i unes quantes furgones d'antiavalots en els carrers propers a la concentració, que no van poder intervenir perquè la protesta va ser totalment pacífica.