L'Assemblea d'estudiants estén la protesta a la ciutadania

12 de desembre del 2008 |

En els darrers dies l'Assemblea general d'estudiants de la UdG està desenvolupant nombroses accions per tal de difondre a la resta de la societat gironina els motius de la protesta estudiantil, ja que considera que és un problema que afecta també a gent més enllà dels propis membres de la comunitat universitària.

S'han establert punts d'informació, penjades de pancartes, repartiments de fulletons... A més s'ha iniciat una campanya de recollida de firmes per tal de que la població que ho vulgui pugui mostrar el seu suport a la causa estudiantil i remarcar el seu posicionament contra tot el que representa el Pla de Bolonya. En només dos dies, ja n'hi ha més de 600!

Per altra banda els estudiants estan realitzant nombroses activitats per tal d'aconseguir fons per la seva autogestió. En el marc d'aquestes activitats cal destacar l'èxit d'assitència i de donacions que va suposar el concert que va realitzar el cantautor Cesk Freixas el dijous a la nit a la Facultat d'Educació i Psicologia. Tanmateix l'Assemblea vol mostrar la seva gratitud a totes aquelles persones i negocis que estan realitzan donacions econòmiques i alimentàries per tal d'ajudar a mantenir viva la protesta.